nieuws

Stichting patiëntenzorg Antoni van Leeuwenhoek

Zangles

Patiënten en verpleegkundigen waren woensdag 24 juli van harte uitgenodigd voor een zangles in De Glazen Zaal onder leiding van en op piano begeleidt door Laura Polence. Tijdens deze eerste zangles van Laura heeft een kleine groep enthousiast 3 liedjes gezongen.

De volgende zanglessen in de Glazen Zaal zijn
25 september 16.30 tot 17.30 uur
6 november  16.30 tot 17.30 uur

Keppies.

Dankzij Stichting Roparun kunnen de vrijwilligers honderd KEPPIES, slaapmutsen, weggeven. Ze worden elke woensdag meegenomen op onze winkelkarren en zijn ook verkrijgbaar bij Centrum patiënteninformatie Antoni van Leeuwenhoek in de hal.

Annemieke van Lubeek, is patiënte geweest en heeft de KEPPIE, een slaapmuts, ontworpen voor patiënten die kaal zijn geworden door de chemotherapie. Verlies van lichaamswarmte en het gebrek aan bescherming van de gevoelige hoofdhuid zijn voor veel kaal geworden patiënten een probleem. Ze kunnen het daardoor koud hebben, zich oncomfortabel voelen en slecht slapen. De Keppie is een zachte, comfortabele oplossing om het kale hoofd warm te houden en te beschermen en wordt geleverd in meerdere maten en in een mannen en vrouwen variant.
De Keppie Kompanie, www.keppie.nl